Čtenářská výzva: duben

Informace / 28.03.2024

Server Databazeknih.cz každý rok vyhlašuje tzv. Čtenářskou výzvu. Od každého z témat je připraveno několik knih, které budeme postupně během celého roku vystavovat, abychom čtenářům usnadnili výběr mezi množstvím knih v knihovně. Více informací na dospělém oddělení knihovny.

Přednáška: Umělá inteligence srozumitelně pro všechny / Události

Potkáváte názvy jako Umělá Inteligence, ChatGPT a AI? Rádi byste měli alespoň základní představu, co to znamená, nebo jak je použít? To všechno se dozvíte na přednášce Mgr. Adély Ježkové. Vhodné pro úplné začátečníky. Začátek v 17:00 hod. v učebně knihovny. Vstup je zdarma.

Kreativní úterý v březnu

Akce / 1.03.2024

Máte rádi ruční práce, chcete si vyrábět vlastní výzdobu bytu nebo domu nebo vás prostě baví zkoušet nové techniky? Pak je přesně pro vás určené naše Kreativní úterý! Obě akce se konají v Inspiriu (nové učebně knihovny) od 15:00 do 17:00 hodin, příspěvek na materiál činí 50 Kč. Kvůli materiálu a kapacitě budeme rádi, když se předem přihlásíte. V úterý 12. 3. budeme vyrábět metodou macramé a v úterý 26. 3. nás čeká velikonoční zajíc.

Půjčovní doba o Velikonocích

Akce / 1.03.2024

Upozorňujeme návštěvníky, že celá knihovna bude o Velikonocích od pátku 29. března do do pondělí 1. dubna (včetně) uzavřena.

Divadelní představení z cyklu Listování: Tomáš Poláček: STOP / Události

Divadelní představení s knížkou v ruce, tentokrát za účasti autora! Tomáš Poláček stopem projel dva kontinenty a své zážitky z cest přiblíží společně s Alanem Novotným a Jiřím Resslerem. Začátek je v 17:00 hod. v Pivnici U zámku. Vstupenku koupíte na místě za 100 Kč.

Strana 13 z 187, celkem 931 záznamů.