Výstava čtenářských deníků / Události

Výstava čtenářských deníků ze soutěží „Čte celá třída“ a „Kdo čte, ten se nenudí“ pořádaných knihovnou ve školním roce 2023/2024.

Knihovna u vody

Informace / 1.07.2024

I letos jsme pro vás společně připravili službu: po celou letní sezónu si pobyt v moravskotřebovském aquaparku můžete zpestřit četbou! U pokladny aquaparku je umístěna knihovnička s vyřazenými knihami a časopisy, které si můžete půjčovat, číst či vyměňovat. Na své si přijdou děti i dospělí, muži i ženy, milovníci romantiky i detektivek. Za spolupráci děkujeme Technickým službám a panu Václavu Žáčkovi!

Čtenářská výzva: červenec

Informace / 1.07.2024

Server Databazeknih.cz každý rok vyhlašuje tzv. Čtenářskou výzvu. Od každého z témat je připraveno několik knih, které budeme postupně během celého roku vystavovat, abychom čtenářům usnadnili výběr mezi množstvím knih v knihovně. Více informací na dospělém oddělení knihovny.

Prázdninová půjčovní doba

Akce / 30.05.2024

Po dobu letních prázdnin bude upravena půjčovní doba: Dětské a dospělé oddělení bude otevřeno od pondělí do čtvrtka od 8:30 do 17:00 hod. Od pátku do neděle bude knihovna uzavřena.

Počítačová akademie pro seniory

Akce / 30.05.2024

Přijímáme studenty do prvního, podzimního semestru počítačové akademie. Cyklus je vhodný i pro úplné začátečníky. Cena je 500 Kč za celý semestr. Akademie začíná 1. října, pokračovat bude od 21. října každé liché úterý až do 17. prosince včetně, a to v učebně knihovny. Vůbec nevadí, jestli nemáte počítač vlastní, učit se budeme na noteboocích knihovny. Hlaste se nám buď osobně v knihovně, nebo na mail knihovna@mkmt.cz. Neváhejte ale dlouho, protože počet míst je omezen.

Strana 2 z 181, celkem 903 záznamů.