Uzavření knihovny

Informace / 4.09.2024

Upozorňujeme návštěvníky, že ve čtvrtek 31. října 2024 bude mimořádně celá knihovna z provozních důvodů uzavřena. Děkujeme za pochopení.

Přednáška: Středověké soudnictví, vězeňství, katovské řemeslo / Události

Historická přednáška místního rodáka Josefa Bohatce, jehož znáte z přednášky o porodním táboře v Dětřichově, proběhne v Rytířském sále na zámku v pondělí 14. října od 17:00 hod. Vstup zdarma.

Lampionový průvod / Události

Pozor, tradiční lampionový průvod tentokrát začínáme v pátek 11. října v 18:30 hod. pod kavárnou na Knížecí louce. Po krátkém programu (pohádka nebude) se vydáme na tradiční průvod městem zakončený na nádvoří zámku, kde děti mohou plnit zábavné úkoly. Součástí akce je večerní půjčování pro děti i dospělé od 18:30 do 20:00 hod. Vítáme děti v kostýmech, z nichž tři odměníme. Na programu spolupracují členové Klubu českých turistů.

Zrušení lekcí Trénování paměti pro seniory

Akce / 4.09.2024

Omlouváme se, ale z provozních důvodů na podzim nezačneme s lekcemi Trénování paměti pro seniory. Těšit se na ně můžete od února. Děkujeme za pochopení.

Zářijová soutěž o knihu / Události

Odpověď na otázku můžete poslat e-mailem na adresu knihovnaMT@seznam.cz, nebo odpovědět na Facebooku pod soutěžní příspěvek, nebo nám odpověď sdělit přímo v knihovně.

Strana 3 z 187, celkem 931 záznamů.