Zajíc v pytli / Události

Oblíbený „Zajíc v pytli“ je po roce zase na dospělém oddělení! Čekají na vás zabalené utajené knihy, které si můžete půjčit domů a užít si moment překvapení, kterou knihu asi objevíte. Každý vás doteď před zajícem v pytli varoval? U nás se bát nemusíte, vybrali jsme pouze kvalitní a dobře hodnocené knihy.

Výstava Michaely Kršákové (Michaela Art): Kouzlo v tužce / Události

Prodejní výstava realistických kreseb tužkou moravskotřebovské výtvarnice.

Čtenářská výzva: září

Informace / 4.09.2024

Server Databazeknih.cz každý rok vyhlašuje tzv. Čtenářskou výzvu. Od každého z témat je připraveno několik knih, které budeme postupně během celého roku vystavovat, abychom čtenářům usnadnili výběr mezi množstvím knih v knihovně. Více informací na dospělém oddělení knihovny.

Počítačová akademie pro seniory

Informace / 4.09.2024

Přijímáme studenty do prvního, podzimního semestru počítačové akademie. Cyklus je vhodný i pro úplné začátečníky. Cena je 500 Kč za celý semestr. Akademie začíná 1. října, pokračovat bude od 21. října každé liché úterý až do 17. prosince včetně, a to v učebně knihovny. Vůbec nevadí, jestli nemáte počítač vlastní, učit se budeme na noteboocích knihovny. Hlaste se nám buď osobně v knihovně, nebo na mail knihovna@mkmt.cz. Neváhejte ale dlouho, protože počet míst je omezen.

Výstava Daruvar: Moje hezké město

Informace / 4.09.2024

1. 9. - 31. 10. 2024 Výstava výtvarných prací žáků 3. tříd z České základní školy Jana Amose Komenského v Daruvaru (Chorvatsko).

Strana 4 z 187, celkem 931 záznamů.