Rande s knihou naslepo / Události

Na dospělém oddělení pro vás budou připraveni utajení knižní partneři na schůzku. Užijte si ten moment překvapení, až knihu rozbalíte. Třeba to bude ta pravá!

Velký výprodej vyřazených knih

Akce / 30.04.2024

V pondělí 20. května a v pondělí 27. května bude od 8:30 do 16:30 hod. v prostorách před knihovnou probíhat velký výprodej vyřazených knih za 10 Kč/ks.

Tvořivé středy: květen

Akce / 30.04.2024

Více informací se dozvíte po rozkliknutí aktuality.

Výstava: Můj hrdina / Události

Výstava výtvarných prací dětí MŠ Boršov, MŠ Jiráskova, MŠ Piaristická soutěže Mladý čtenář 2024 – Můj hrdina. Výstavu si můžete prohlédnout na dětském oddělení v půjčovní době.

Přednáška: Emoční inteligence dětí / Události

Vztek, pláč, smutek, zlost, ale i radost – silné emoce, které provázejí náš život a často dávají pořádně zabrat rodičům, když se je učí prožívat jejich děti. Jak jim pomoci, aby je prožívaly zdravě? Jakou roli vůbec hrají pocity v našich životech a proč je rozvoj emoční inteligence zásadní nejen pro spokojený život a mezilidské vztahy, ale i psychickou odolnost a rozvoj dětského mozku? Interaktivní přednáška nabídne nejen obecné informace, ale i praktické tipy, zkušenosti a strategie. Přednášet bude Mgr. Soňa Nádvorníková - průvodkyně dětí i dospělých světem (nejen) montessori vzdělávání, lektorka kurzů pro děti i dospělé, pedagog a máma tří trenérů osobnostního rozvoje. Akce se koná v pondělí 13. května od 17:00 hod. v Inspiriu (učebně knihovny).

Strana 5 z 181, celkem 903 záznamů.